hius spa -hiushoidot

 

Olemme myös hiushoitola. Profilen henkilökunta on kouluttautunut myös hiushoitoihin. Hiusten -ja hiuspohjan hoitokäsittelyt ovat tehokas, ylellinen tapa pitää hiukset elinvoimaisina ja hiuspohja terveenä.

Ihastu HIUS SPA -maailmaan! Voit valita hoidoksesi Kérastase hoitorituaalin tai VIESO -sarjan hoitoelämyksen. Räätälöimme hoitorituaalit juuri sinun hiuksesi ja hiuspohjasi täydelliseen hyvinvointiin. Hoidot tehdään ihastuttavassa, kaikkia aistejasi hemmottelevassa hoitohuoneessa. Nauti ihanista tuoksuista, rentouttavasta musiikista ja pitkästä hiuspohjahieronnasta, joka vie sinut takuuvarmasti pois arjesta. Hius Spa -elämyksen voit varata vaikka jokaisen hiustenleikkauksen tai värjäyksen yhteydessä!

 

 

TÄHTIHETKI - Be a star! €79
60min. Sisältäen hiusten kuivatuksen/föönauksen


Tämä uutuuspalvelumme on nautinnollinen hemmottelu juuri sinulle. Rentouttava ja ylellinen hoito toteutetaan Hius SPA -hoitohuoneessamme. Ihanat eteeriset tuoksut, rentouttava äänimaailma ja rauhoittava, hiuspohjahieronta antavat sinulle täydellisen hetken rentoutumiseen samalla kun hiuksesi puhdistetaan ja hoidetaan perusteellisesti. Käsihoito on myös osa elämystä! Varaa aikasi tähän ylelliseen hemmotteluun!

VIESO - Hoitoelämys luonnollisesti €26 + föönaus ja/tai muu palvelu

Vieso sarjan tuotteet sisältävät vähemmän synteettisiä ainesosia ja tarjoavat tehokasta hiustenhoitoa luonnollisemmin. Ihanat eteeriset öljyt tuovat upeat tuoksut u tuotteisiin ja luomulaatuiset kasviuutteet hoitavat hiustasi tehokkaasti. Vieso- sarja tarjoaa erilaiset hius- ja hiuspohjan hoitovaihtoehdot.

Vaihtoehdot:

 • ARGAN OIL - Vahvistava ja ravitseva hoito kuiville hiuksille

 • HONEY - Syväkosteuttava, pehmentävä ja korjaava hoito kuivalle hiukselle

 • YLANG YLANG - Korjaava, hoitava ja kiilloittava hoito värjätylle hiukselle

 • BULGARIAN ROSE - Kosteuttava, elastisuutta hiukseen lisäävä hoito taipuisalle ja kiharalle hiukselle

Hoidon kulku: Kampaaja tekee Hiusten ja hiuspohjan analyysin, Valitaan oikeat hoitotuotteet analyysin perusteella. hiusten lempeä pesu x2, hiusnaamion levitys ja 10 minuutin ihastuttava hiuspohjahieronta, hiustenkuivatus ja jätettävän hiushoitotuotteen levitys. Lopuksi kampaaja suosittelee oikeat kotihoitotuotteet.

VIESO - Hoitoelämys hiuspohjalle €35 + föönaus ja/tai muu palvelu

Vaihtoehdot:

 • CYPRESS - Hiustenlähtöhoito

 • LAVENDER - Rasvoittuvan hiuspohjan hoito

 • PERILLA - Hilseilevän hiuspohjan hoito

 • HONEY - Kuivan hiuspohjan hoito

Hoidon kulku: Kampaaja tekee Hiusten ja hiuspohjan analyysin, Valitaan oikeat hoitotuotteet hiuspohjalle sekä hiukselle analyysin perusteella, hiuspohjan kuorinta, hiusten lempeä pesu x2, hiusnaamion levitys ja 10 minuutin ihastuttava hiuspohjahieronta, hiustenkuivatus ja jätettävän hiuspohjan ampullin ja hiushoitotuotteen levitys. Lopuksi kampaaja suosittelee oikeat kotihoitotuotteet

KÈRASTASE - Hiustenhoitokäsittelyt:

Hoitorituaali aloitetaan henkilökohtaisella diagnoosilla, jossa otamme huomioon asiakkaan tarpeet, hiuksen –sekä hiuspohjan kunnon. Liikkeessä käytämme ainutlaatuista Kérastase -microkameraa, minkä avulla saamme erityisen tarkkaa kuvaa hiuksesta ja hiuspohjasta ja pystymme helposti havainnollistamaan asiakkaalle, mikä on hiuspohjan ja hiuspituuden todellinen kunto. Tämän analyysin pohjalta pystymme suosittelemaan juuri oikeanlaista hoitokäsittelyä tehtäväksi.

KÈRASTASE - Hoitorituaali I €20 + föönaus ja/tai muu palvelu

 • FUSIO DOSE - räätälöity kampaamohoito kaikille hiustyypeille

Fusio Dose on kampaamoissa tehtävä palvelu, jossa hoidon osat määrittää kampaaja. Kampaaja tutkii asiakkaan hiukset ja analysoi hiusten karheutta, kiiltoa, elastisuutta ja tuuheutta. Tämän analyysin pohjalta valitaan yksilöllisesti asiakkaalle sopivin hoitoaineyhdistelmä.

Hoito toimii välittömästi! Tunne uudistuneista hiuksista on heti pesupaikalta noustessa käsinkosketeltavissa. Hiukset ovat helpompi selvittää, ne ovat pehmeämmät ja kuivana hiuksista näkee upean kiillon. Fusio Dose:ssa on nyt 4 eri tiivistehoitoa ensisijaiseen tarpeeseen ja 5 tehostajaa toissijaiseen tarpeeseen.

Hoidon kulku: Kampaaja tutkii hiusta ja tekee hoitoainevalinnan asiakkaalle. Sen jälkeen hiukset pestään hiustyypille sopivalla shampoolla, pyyhekuivataan ja sekoitetaan räätälöity hoito. Hoito levitetään suihkepullosuuttimen avulla hiuksiin ja kun hoito on hiuksiin tasaisesti levitetty, voidaan se huuhdella välittömästi pois. Ei vaikutusaikaa. Hoidon vaikutus hiuksissa on noin 5 pesukertaa. Lopuksi kampaaja suosittelee oikeat kotihoitotuotteet


KÈRASTASE - Hoitorituaali II €27 + föönaus ja/tai muu palvelu

Asiantuntevan diagnoosin avulla ja microkameraa apuna käyttäen kartoitamme asiakkaan hiusten ja hiuspohjan kunnon ja suosittelemme räätälöityä kauneusohjelmaa.

 • Hiushoitorituaali

 • Hiuspohja -ja hiushoitorituaali


Kérastase-hoitorituaali on kampaamossa tehtävä erikoishoito hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinniksi. Hoitorituaali sisältää hemmottelevan ja ylellisen hiuspohjan hieronnan, jonka aikana asiakas rentoutuu kokonaisvaltaisesti. Hoitorituaali suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeiden ja halujen mukaan. Hoitorituaalin jokainen yksityiskohta on mietitty tarkoin siten, että asiakas saa nauttia ylellisestä hiustenhoitokokemuksesta.


Hoidon kulku: Kampaaja tekee Hiusten ja hiuspohjan analyysin. Valitaan oikeat hoitotuotteet analyysin perusteella. Hiusten lempeä kylvetys x2, hiusnaamion levitys ja 10 minuutin ihastuttava hiuspohjahieronta, hiustenkuivatus ja jätettävän hiushoitotuotteen levitys. Kotihoitotuotteiden suosittelut