Vieso - verkkokauppa

 
 
 

VIESO -Luonnollista hiuskosmetiikkaa

 

VIESO - INFO

VIESO:n perustaja, biologi Guillaume Ducos, uskoo että hunaja koostuu mehiläisten keräämistä kauniista kristalleista. Johtuen teollisten kemikaalien aiheuttamista monista vaaroista, mehiläiset ovat tänä päivänä uhanalaisia. Jo Einstein sanoi että jos mehiläiset häviävät, ihmisillä on enää muutama vuosi elinaikaa. Tämän vuoksi mehiläisten ja luonnon suojelu on tärkeä osa VIESO:n periaatteita ja toimintaa.

Guillaume Ducos hyödyntää osaamisensa ja luonnon tietämystään valmistaessan hiustenhoitotuotteita. Käyttämällä luonnon raaka-aineita ja eteerisiä öljyjä, VIESO haluaa valmistaa parhaat mahdolliset tuotteet hiuksillesi. VIESO luo uudet reseptinsä huolellisesti ja valitsee raaka-aineensa tarkasti.

Suojataksemme luontoa, sitoudumme myös tuottamaan vähemmän jätettä, kierrättämään, käyttämään aurinkoenergiaa ja pakkaamaan tuotteemme kierrätettyyn kartonkiin. VIESO ei myöskään testaa tuotteitaan eläimillä!

VIESO:n päätavoitteet sinua kohtaan ovat ’käytön nautinto’, ’tehokkuus’ ja ’elinvoima’. Tarjoamme sinulle seitsemän eri tuotelinjaa, joista voit valita tarpeittesi mukaan. Tervetuloa VIESO:n maailmaan ja tutustumaan sekä asiantuntemukseemme että tuotteisimme.

Vieso tuoteet eivät sisällä silikooneja,ei sulfaatteja, ei cocamine deaa, ei parabeenejä, ei mineraaliöljyjä/parafiiniä/vaseliiniä, ei propylene glycolia. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, Tuotesarja on koostetu luomulaatuisista luonnollisista raaka-aineista. Vieso tuotteet ovat GMP ja FDA sertifioitua kosmetiikkaa.

Vähennä kemikaalikuormaa!  

Vieso on tuotesarja,  joka on koostettu luonnollisista raaka-aineista, kasviuutteista sekä eteerisistä öljyistä. Eteeriset öljyt tuoksuina ovat hyvin siedettyjä. Valloittavina tuoksuina sarjassa ovat mm. Laventeli, Ruusu, Sypressi, Maroccan Oil, Appelsiini ja Ylang Ylang. Tuotesarja sisältää vain ne raaka- aineen osat, joilla on merkitystä ja jotka tekevät tuotesarjasta toimivan ja rakastettavan. Synteettisiä hajusteita 0%, Parabeenejä 0%, Silikoneja 0%, Mineraaliöljyjä 0%, Sulfaatteja 0%, "Cocamide DEA” (kokamidi dietanolamiini) 0%