profile - kampaamo- ja parturipalvelut

Parturipalvelut soveltuvat ajallisesti miehille ja kampaamopalvelut soveltuvat ajallisesti naisille.
Ajat perustuvat käytettyyn aikaan sekä ainekuluihin, eivät sukupuoleen.

 
 

STYLIST - ADVANCED STYLIST - TOP STYLIST

Profilen palvelutasot ovat STYLIST, ADVANCED STYLIST sekä TOP STYLIST. Eri tasoilla toimivat ammattilaiset käyvät Profilen tasojärjestelmän mukaiset koulutukset ja ovat oikeutettuja siirtymään tasoilla eteenpäin, kun tiedot ja taidot karttuvat. Nämä ammatilliset eroavuudet näkyvät hinnoittelussamme myös kolmena eri hintatasona. Asiakkaillamme on mahdollisuus valita palveluista ja tekijöistä itselleen sopivin vaihtoehto.

Stylist


Parturikampaaja, joka on vasta valmistunut tai on uusi tulokas liikkeessämme ja on taitojensa ja kokemusensa mukaan oikeutettu tekemään palvelutöitä 0-5 vuoden kokemuksella. Kouluttautuminen  on suoritettu tasojärjestelmän mukaisesti.

Advanced Stylist

Parturikampaaja, jolle on kertynyt alan kokemusta vähintään 5 vuotta ja omaa erinomaisen ammattitaidon. Kouluttautuminen on suoritettu tasojärjestelmän mukaisesti.

Top Stylist


Vankan kokemuksen ja erinomaisen ammattitaidon omaava parturikampaaja, joka on kartuttanut osaamistaan vähintään 10 vuoden ajan. Kouluttautuminen  on suoritettu tasojärjestelmän mukaisesti.

hinnasto

Kaikki palveluhinnastomme hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 
 
 
 

 
Hiusten pidennykset Mago -, teippi -, tai sinettimenetelmällä

Mago-pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Tekniikassa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Periaatteessa pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman laiteinvestointeja. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa ja monipuolisimmaksi osoittautunutta sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Sinettipidennykset kiinnitetään asiakkaan omiin hiuksiin kiinni sulatettavan keratiinisinetin avulla. Sinetti onkin kestävä vaihtoehto ja sopii rankempaan käyttöön. Sinettipidennyksiä laittaessa asiakkaan hiukset altistuvat kuumalle, kun pidennyksen keratiinisinetti sulatetaan kuumalla kolvilla asiakkaan hiukseen kiinni.

Teippipidennys pysyy hiuksissa hyvänä 2-3 kuukautta, sinetit ja Mago ovat pidempi-ikäisiä. Sinettipidennykset ja Mago kestävät asiakkaan hiuksissa kauniina jopa viisikin kuukautta, jos niitä huoltaa oikein. Hiuspidennyksien hoitamisen tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa. Erityisesti oikeat shampoot ja hoitoaineet ovat tärkeitä.


Opiskelija-alennus -15%

Opiskelija-alennuksemme on -15% normaalihinnoista! Edun saat hiuspalveluista ja kynsi&ripsipidennyspalveluista arkipäivisin kl. 10-15 välisenä aikana. Alennuksen saat voimassaolevaa opiskelijakorttia näyttämällä tai Slice opiskelijakortilla. (alennus ei koske kestopigmentointeja).

Slice.fi on opiskelijamyönteisen yrityksen tunnus! Tutustu Sliceen täällä!

jasenyritys.png